Фокус Спорт
14.08.2022 09:55
Новини Обратно
Tutto Sport: Торино следи Неделев, цената му е 4 млн. евро
08 Декември 2019 | 11:42 | Агенция "Фокус"
Начало / България

Пловдив.  Авторитетното италианско издание Tutto Sport съобщи във вчерашния си брой, че елитният Торино следи Тодор Неделев. Клубът е набелязал офанзивния халф като потенциално попълнение за зимната селекция. В Торино се очаква да направят изходящ трансфер, като Симоне Дзадза е пред напускане. Неделев е един от наблюдаваните състезатели. Торино е в средата на таблицата в Серия А, еднакво далеч от евроквота и от зоната на изпадащите.

На Апенините пишат още, че цената на Неделев е доста висока - 4 млн. евро. Подобна сума обаче от Торино не били готови да платят. В Италия твърдят също, ^е интерес към звездата нг Ботев има и от Бундеслигата и по-конкретно от Вердер и Кьолн.

Неделев, който на 7 февруари иде навърши 27 г., преди време имаше престой в Майнц 05. Немският период обаче завърши с провал за Тодор, който така и не проби в първия отбор и в началото на 2017-а се завърна в Ботев.

Вчера Неделев реализира 6-ия си го в елита този сезон, а има още 2 за купата за 2:1 над Славия. Общо за Ботев Тодор е реализирал 57 пъти в първенството.


Обратно

Пълна версия