Фокус Спорт
20.05.2019 07:27
Новини Обратно
Спаринг боксьор отворил аркада на Фюри
11 Октомври 2018 | 15:23 | Агенция "Фокус"
Начало / Бокс

София.  Хюи Фюри се появи с аркада над лявото око 2 седмици преди сблъсъка с Кубрат Пулев. 24-годишният британец е получил тежък удар от един от своите спаринги. Това се вижда на последното интервю, което той дава пред BBTV. В него Хюи признава, че не се вълнува от състоянието на Кобрата и предупреди феновете си да очакват истинско зрелище в "Арена Армеец". Британецът ще се изправи срещу 37-годишния софиянец на 27 октомври, като победителят ще получи правото да предизвика Антъни Джошуа за световната титла на IBF.

"Постоянно ме питат какво е усещането да боксирам в неговия град. Истината е, че не е нищо по-различно. Благодарен съм за професионалното отношение, което демонстрират там. Хората са много отзивчиви и трябва да ви кажа, че наистина се работи на високо ниво. Но когато стъпим на ринга, уважението отпада и моята цел е да покажа на всички, че съм достоен да стана световен шампион", заяви Фюри.

В същото време вчера мениджърът на Луис Ортис - Джей Хименес, изяви готовност Кинг Конг да се срещне с победителя от Кубрат - Хюи. В момента се договаря бой на кубинеца с Дилиън Уайт, който трябва да се проведе през декември, но ако той пропадне, Ортис ще се насочи именно към Пулев или Фюри.


Обратно

Пълна версия